Wie zijn wij

Bouwbedrijf J. Hendrix & Zn. is een traditioneel familiebedrijf dat al sinds 1946 bestaat en tot op heden van vader op zoon is doorgegeven. Dit heeft geleid tot een jarenlange opgebouwde ervaring in de wereld die bouw heet.

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovatie. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw bouwmaterialen en bouwklussen. Denkt u hierbij ook aan dakkapellen, dakopbouw, badkamers of aanbouw aan uw woning. Al meer dan 60 jaar bewijst Bouwbedrijf Hendrix wat kwaliteit op de bouwplaats betekent. Op onze huidige locatie zijn wij uiteraard voorzien van een eigen houtloods, materiaal- & materieel- opslag en is natuurlijk ook ons kantoor gevestigd.Wij beschikken over een “vast” team van professionele onderaannemers waarmee we reeds enkele jaren samenwerken en waarmee we een zeer goede verstandhouding hebben.

Ondanks dat we erg veel werkzaamheden zelf onder de knie hebben besteden we werkzaamheden welke een geheel eigen specialisatie hebben toch uit.

Uiteraard denken wij graag met u mee en staat kwaliteit van het eindresultaat altijd voorop. Accepteren we na goed overleg een opdracht dan leggen we daarin onze hele ziel en zaligheid in. Onze medewerkers hebben een naam hoog te houden en dat doen ze graag, zorgvuldig en met vakmanschap. Daarmee kunt u bouwen op een uitstekende service en de vriendelijkheid van de ware vakman.